Waterpolo.
Zwerfvuil ruimen.
Workshop.

De Watersportbaan is de mooiste buurt van Gent.

Mensen wonen hier en mensen komen zich hier ontspannen: horecazaken allerlei slag, en verschillende soorten bewoners: een historische tuinwijk, volkstuinhuisjes, een camping, accommodatie voor sporters en studenten, lofts in de voormalige Peugeot garage, rijhuizen en luxe-appartementen, bed&breakfast, vill ‘s en bungalows, een hotel en natuurlijk sociale blokken.

Zelf houd ik het sportief bij hondensport en zwemmen in het GUSB.

Problemen heb je overal. Bij ons misschien net ietsje meer maar antisociaal gedrag en sociale tweedeling blijven uitzonderingen. Stadsbestuur, afvalmaatschappij, OCMW, uitgebreide medische voorzieningen en vooral buurtwerkers doen werk dat beslist mag gesteund worden. Aandachtspunt blijft vooral overlast door burengerucht, vandalisme en zwerfvuil. We doen er wat aan.

De Watersportbaan ligt op 1km van de Bijlokesite, grootste culturele centrum van Gent, op 1,4km van het Sintpietersstation en op 1,7km van het stadscentrum, er komt een fietssnelweg, het openbaar vervoer is prima, de autosnelweg is vlakbij. Geen reden dus tot isolement. En iedereen welkom.

<<–

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star